Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
psychologie

Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
psychologie
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Česká tomistická psychologie - 20%
Čtenář se v této knize setká s problematikou duševního života člověka, vystupující také v dnes stále aktuální filosofické rovině, jako je vztah empirické a filosofické psychologie, problém vztahu duše a těla, svobodné vůle a další.
psychologie
Ukázky

Česká tomistická psychologie

249 Kč
199 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
psychologie
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
psychologie
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
psychologie
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
psychologie
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Sám sobě psychologem 2 - 20%
Chcete se naučit vycházet sám se sebou? Naučit se chovat asertivně a udržet své duševní zdraví? Pak je kniha PhDr. Tomáše Nováka pro vás ta pravá.
psychologie
Ukázky

Sám sobě psychologem 2

186 Kč
149 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
psychologie
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
psychologie
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 207 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>