Nejprodávanější tituly - únor 2021
humor

Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
humor

Jako Čuk a Gek

179 Kč
Paní Láryfáry
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
humor
Ukázky

Písání

178 Kč
Půjčiti stříbro, loupiti zlato
(2x)
Energická důchodkyně Märtha, známá už z knihy Brambory na vloupačku, je s přáteli v Las Vegas. S kolečkovými křesly a falešnými zuby vyloupí casino, aby v pravém duchu Robina Hooda obstarali peníze pro chudé.
humor
Ukázky

Půjčiti stříbro, loupiti zlato

253 Kč
Teta (už ne) v komoře

Buldok Lily s nadhledem a humorem vypráví o dalších osudech rodiny, ve které se svou paní žije. Její postřehy, názory a kritický pohled na všechny členy rodiny – její paní nevyjímaje – vykouzlí na tváři čtenářů úsměv a pohlazení po duši.

humor

Teta (už ne) v komoře

179 Kč
Velká kniha vtipu
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor

Velká kniha vtipu

449 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
Záhada sardinky
Román Záhada sardinky je postmoderní koláží sešitou z absurdních nápadů opírajících se o trivialitu. Kdo by ji chtěl zastírat, skončí s Brežněvem a Thatcherovou nad červeným tlačítkem.
humor

Záhada sardinky

252 Kč
730
Bizarní zpráva o stavu Československé lidové armády na konci 80. let minulého století. Druhé vydání rozšířené o několik dříve nepublikovaných povídek.
humor

730

89 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 322 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 .. 33 > >>