Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
křesťanství

Bázeň a chvění - 20%
Rozmlouvat o víře, aniž bychom se kdy dotkli sebereflexe, pochybností a bytostné úzkosti, aniž bychom se co jen přiblížili pochopení paradoxu života a stali se Jedinci, je jako rozmlouvat o kružnici bez znalosti jejího středu.
křesťanství
Ukázky

Bázeň a chvění

255 Kč
204 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
křesťanství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
První studium Starého zákona - 20%
Monografie První studium Starého zákona předkládá systematické uspořádání základních informací ke studiu starozákonní biblistiky. Začíná všeobecným úvodem o charakteru Bible a pokračuje speciálním úvodem do jednotlivých částí a knih Starého zákona.
křesťanství
Ukázky

První studium Starého zákona

140 Kč
112 Kč
Nenasytnost - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
křesťanství
Ukázky

Nenasytnost

169 Kč
135 Kč
Pozvání k lásce - 20%
(1x)
„Pravidelná kontemplativní modlitba spouští ozdravný proces, který můžeme nazvat „boží terapií“. Hluboké spočinutí, jehož dosahujeme při modlitbě, rozrušuje udusanou půdu kolem emočního plevele v našem nevědomí; naše tělo je jím doslova promořeno.
křesťanství
Ukázky

Pozvání k lásce

198 Kč
158 Kč
Pokora, cesta k Bohu - 20%
Kard. Bergoglio čerpá z bohatství starobylé duchovní praxe otců pouště a předkládá nám spisek Dorothea z Gazy "O obviňování sebe sama".
křesťanství
Ukázky

Pokora, cesta k Bohu

45 Kč
36 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 20%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
křesťanství
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
197 Kč
Jako laň na výšinách - 20%
Kniha je úchvatnou alegorií o touze Božích dětí nechat se dovést na výšiny lásky, radosti a vítězství. Hlavní hrdinka s netradičním jménem Bázlivá kráčí na své duchovní pouti na výšiny za dobrým Pastýřem.
křesťanství
Ukázky

Jako laň na výšinách

120 Kč
96 Kč
Bible - 20%
Jak je to vlastně s Biblí: Kdo napsal tento první světový bestseller? Jaký význam má Starý zákon - pro křesťany a pro židy? O čem pojednává Nový zákon? Právě tady najdete jasný přehled a přesné informace o nejnovějších výsledcích bádání.
křesťanství
Ukázky

Bible

135 Kč
108 Kč
O modlitbě - 20%
(1x)
I v dnešním sekulárním světě jsou literární učenci udivováni působivostí Bunyanovy Poutníkovy cesty, nestárnoucí duchovní alegorie a jednoho z klasických děl anglické i světové literatury.
křesťanství
Ukázky

O modlitbě

97 Kč
78 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>