Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
zdraví a výživa dětí

Jedlá soda - 11%
Víte, že existuje přírodní prostředek, snadno dostupný a velmi levný, který vám pomůže vyřešit spoustu zdravotních problémů a vyléčit nemoci, jako je třeba onemocnění ledvin, infekce způsobené plísněmi, chřipka, vysoký krevní tlak, cukrovka ...
zdraví a výživa dětí

Jedlá soda

268 Kč
238 Kč
Vaříme pro miminka - 11%
Když děťátko přijde na svět, ještě není „hotové“. Potřebuje mateřské mléko nebo umělé kojenecké mléko, aby dobře rostlo. Ale už od začátku pátého měsíce mu samotné mléko přestává stačit. A v tu chvíli nastává čas na první kaše.
zdraví a výživa dětí

Vaříme pro miminka

179 Kč
159 Kč
Léčba zemí - 11%
Přelomová kniha, která navždy změní váš pohled na péči o zdraví dítěte.
zdraví a výživa dětí
Ukázky

Léčba zemí

260 Kč
231 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 11%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a výživa dětí

Detoxikace pro dlouhý život

242 Kč
215 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
zdraví a výživa dětí
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
zdraví a výživa dětí

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2