Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
cizojazyčná

Akí sú? Francúzi - 20%
Zábavný sprievodca francúzskou povahou, novinka. Nechajte sa inšpirovať a spoznajte ich zvyky, tradície a životný štýl. Dozviete sa, čím Francúzi žijú, ako sa zabávajú alebo prečo sú stále takí šik.
cizojazyčná
Ukázky

Akí sú? Francúzi

119 Kč
95 Kč
Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ) - 20%
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi.
cizojazyčná
Ukázky

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

179 Kč
143 Kč
The Arks - 20%
The book follows the journey of my name. It is the story of two successive escapes from the Jewish ghettos to freedom.
cizojazyčná
Ukázky

The Arks

350 Kč
280 Kč
České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v angličtině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
cizojazyčná
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children

279 Kč
223 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
cizojazyčná
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
cizojazyčná
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
The Complete Sherlock Holmes - 20%
Kompletní vydání všech případů věhlasného detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného druha dr. Watsona. Kniha je v angličtině.
cizojazyčná
Ukázky

The Complete Sherlock Holmes

99 Kč
79 Kč
Dievča v l'ade - 20%
Potom, čo je v parku v južnom Londýne pod vrstvou ľadu nájdené telo mladej ženy, na miesto prichádza detektív šéfinšpektor Erika Fosterová. Obeť, krásna dievčina z mocnej a bohatej rodiny, mala podľa všetkého dokonalý život.
cizojazyčná
Ukázky

Dievča v l'ade

408 Kč
326 Kč
Džin - 20%
(1x)
Kniha o behaní, (ťažkom) živote a najmä o láske. Trojica autobiografických noviel zo života režimom prenasledovanej rodiny a dospievaní v atmosfére totalitnej šedi. Dvadsaťpäť rokov po prvom oficiálnom vydaní vychádza Džin konečne v reedícii.
cizojazyčná
Ukázky

Džin

249 Kč
199 Kč
Bílí lidé - 20%
Okultní novela adepta lóže "Zlatý Úsvit". Vynikající dílo, které‚ bylo znovuobjeveno v šedesátých letech našeho století díky knize "Jitro kouzelníků“.
cizojazyčná
Ukázky

Bílí lidé

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2