Nejprodávanější tituly - únor 2021
psi

Klikrtrénink pro psy - 6%
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
279 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
psi

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
psi

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Atlas psů pro děti - 11%
Tlapku na srdce – že neuhodneš, kolik je na světě druhů psů? Štěká, ale nekouše! Ilustrovaný atlas psů pro děti.
psi

Atlas psů pro děti

314 Kč
279 Kč
Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele - 11%
Kniha Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele je volným pokračováním velmi úspěšné knihy Jak prodloužit život vašeho psa. Kniha je určena jak zkušeným chovatelům, tak i těm, kteří s chovem psa začínají.
psi

Chov psů – Příručka zodpovědného chovatele

152 Kč
135 Kč
Nejlepší hry se psem - 11%
Od teď už bude všechno jinak! Nuda a malé vytížení jsou passé. Hry se postarají o napínavou zábavu, zbystří smysly, zvýší inteligenci a udržují vašeho psa ve formě – ať už doma, nebo venku.
psi

Nejlepší hry se psem

269 Kč
239 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Od strachu k pohodě - 11%

Zbavte svého psa obav z veterináře, návštěv, ohňostrojů… Asi málokdo toho udělal pro citlivý přístup ke psům tolik jako veterinář Marty Becker.

psi

Od strachu k pohodě

359 Kč
319 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
psi
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>