Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
všeobecné a ostatní

Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Zdraví - kultura - společnost - 20%
Komu patří starost o zdraví? Je naše zdraví spíše věcí lékařskou, nebo společenskou a politickou? Přináší více lékařské péče a kontroly lepší zdraví?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdraví - kultura - společnost

130 Kč
104 Kč
Paracelsovo lékařství - 20%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Paracelsovo lékařství

529 Kč
423 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Kvalitní život s tinnitem - 20%
…když jsem před lety onemocněla tinnitem, má situace byla naprosto zoufalá o to víc, že jsem neměla žádnou pozitivní zprávu o tom, že se někdo vyléčil.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kvalitní život s tinnitem

99 Kč
79 Kč
Posvátná a léčivá bylinná piva - 20%
Kniha přináší staré recepty na podávání bylin – fermentovaných do podoby piva. Většina z nich pochází ze středověké Anglie.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Posvátná a léčivá bylinná piva

329 Kč
263 Kč
Homeopatie pro dospělé - 20%
Kniha Homeopatie pro dospělé výrazně přesahuje rámec pouhé rukověti alternativní samoléčby. Autorem uváděná schémata a léčebné postupy u více než devadesáti běžných i závažných onemocnění, psychických a fyziologických poruch, nemají menší cíl, než úplné a trvalé vyléčení, nikoli jen pouhé potlačení nepříjemných stavů a symptomů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Homeopatie pro dospělé

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>