Nejprodávanější tituly - únor 2021
hudba

Believe
Světově proslulý, uznávaný a milovaný italský tenor Andrea Bocelli vydá 13. listopadu nové dechberoucí album Believe, které bude oslavovat sílu hudby k uklidnění duše.
hudba

Believe

1 196 Kč
Folk Swings
Album Folk Swings, je výsledkem jedinečného projektu kapely B-Side Band a producenta Josefa Buchty s legendami české folkové scény a popovými osobnostmi.
hudba

Folk Swings

656 Kč
Greatest Hits
Queen je britská rocková hudební skupina, založená roku 1970 v Londýně.
hudba

Greatest Hits

1 061 Kč
Letter To You
Nejnovějším albem oblíbeného amerického zpěváka Bruce Springsteena je Letter To You, na kterém spolupracoval s E Street Bandem.
hudba

Letter To You

1 079 Kč
Narodíme se jen jednou ...
(1x)
Vynikající český klavírista, skladatel a autor písniček pro děti i dospělé Petr Skoumal (1938–2014) své poslední koncerty hrál většinou v triu s Jaroslavem Olinem Nejezchlebou a Norbim Kovácsem. Jako jeho pocta vychází toto album.
hudba

Narodíme se jen jednou ...

270 Kč
Radosti života
Skupina Čechomor vznikla v roce 1988. Své příznivce i respekt kritiků si získala především nápaditým aranžmá a osobitou interpretací hudby, jejímž základem byly a jsou lidové písničky.
hudba

Radosti života

476 Kč
Trvalky
Pavel Lohonka, uměleckým jménem Pavel Žalman Lohonka, zkráceně též Žalman, je český folkový písničkář, jedna z nejvýraznějších postav české folkové scény.
hudba

Trvalky

305 Kč
Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

hudba

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Beskydská odysea
Po úspěšné boxu 8CD Antologie moravské lidové hudby, která byla symbolicky zakončena CD s funerální tematikou Smrti milá smrti, začalo vydavatelství Indies Scope pracovat na nové sérii CD moravských lidových písní s různou tematikou.
hudba

Beskydská odysea

269 Kč
Klasika pro maminky a děti

Klasika pro maminky a děti Poslouchejte klasickou hudbu s vašimi dětmi! Vědecké studie dokazují, že poslech klasických melodií má příznivý vliv na rozvoj duševních schopností dítěte. Harmonické tóny zklidňují, uvolňují a uspávají.

hudba

Klasika pro maminky a děti

210 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 192 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>