Nejprodávanější knihy - únor 2021
výchova a rodina

Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
výchova a rodina
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Mindfulness pro zvládání hněvu - 11%
Aktivity v této knize pomohou dospívajícím rozlišit mezi zdravými a nezdravými formami hněvu, naučí se díky nim vhodným rozhodovacím dovednostem, dokážou nalézt emoční rovnováhu a dokážou lépe vnímat své pocity tady a teď.
výchova a rodina

Mindfulness pro zvládání hněvu

224 Kč
199 Kč
O šťastném setkání - 11%
Zázrak jménem adopce. Osobní vyznání i vzkaz plný naděje. Příběh, který nejen dětem poví, jak také může vzniknout rodina.
výchova a rodina

O šťastném setkání

169 Kč
150 Kč
Moje první kniha o domově - 11%
Sešit o tvém domově, místě, kde bydlíš, ti poradí spoustu věcí, které se ti budou hodit a uděláš s nimi radost rodičům nebo babičce či dědovi. Jsou to každodenní dovednosti a jejich zvládnutím se z tebe stane šikovný pomocník v domácnosti.
výchova a rodina

Moje první kniha o domově

161 Kč
143 Kč
Sanace rodiny - 11%
Sanace rodiny je v českém kontextu sociální práce novým fenoménem. Jde o moderní a efektivní způsob sociální práce s celou rodinou, jejíž děti jsou ohrožené v důsledku nevyhovujícího rodinného a sociálního prostředí.
výchova a rodina

Sanace rodiny

233 Kč
207 Kč
Dítě na vlastní pohon - 11%
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
výchova a rodina

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
343 Kč
Téměř tajný průvodce dospíváním - 11%
Pubertální poplach: Menstruace! Beďary! Prsa! Mokré sny! Chlupy! Na zbláznění!!!
výchova a rodina

Téměř tajný průvodce dospíváním

269 Kč
239 Kč
Absorbující mysl - 11%
(1x)
Povrchní vykladači někdy tvrdí, že základem montessoriovského přístupu je ponechat dítěti naprostou volnost a nikterak ho neomezovat.
výchova a rodina

Absorbující mysl

341 Kč
303 Kč
Zrazený otcem - 37%
Kniha známého polského psychologa, psychoterapeuta, spisovatele a buddhisty Wojciecha Eichelbergera přeložená do češtiny se snaží nabídnout pomoc mužům, kteří vyrůstali bez mužských vzorů, a vylíčit v čem spočívá „zrada“ rodiče.
výchova a rodina

Zrazený otcem

158 Kč
99 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>