Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
romantika

Rytmus, já & Malychin - 11%
(2x)
Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří.
romantika
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

332 Kč
295 Kč
Emma - 11%
Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.
romantika
Ukázky

Emma

332 Kč
295 Kč
Lady a velitel - 11%
(1x)
Skotsko v roce 1707, kdy dochází ke sjednocení Anglického a Skotského království v Království Velké Británie v přitažlivém romantickém a historickém příběhu zkušené vypravěčky.
romantika

Lady a velitel

260 Kč
231 Kč
Slečna na hlídání - 11%
Co se stane, když se střetnou dva lidi ze zdánlivě neslučitelných světů? Co se stane, když se potkají dva lidi, kdy jeden se lásky bojí a druhý na ni nevěří?
romantika

Slečna na hlídání

251 Kč
223 Kč
Cítit znovu - 11%
(2x)
Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu.
romantika

Cítit znovu

359 Kč
319 Kč
Mám tě ráda, nemám tě ráda - 11%
Poppy Petersonová marně hledá své místo v životě. Jako herečka to dotáhla až k první mluvené roli v telenovele, ale její postavu, Ramonu Gonzálesovou, zabili dřív, než se pořad vůbec rozjel. Od maminčiny smrti žije sama a topí se v dluzích.
romantika

Mám tě ráda, nemám tě ráda

359 Kč
319 Kč
Polibek - 11%
(2x)
… můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné.
romantika

Polibek

359 Kč
319 Kč
Pouto - 11%
Život Tessy a Hardina je plný překvapení. Jejich vztah je osudový, přestože neustále zkoušený další a další překážkou, které se jim staví do cesty. Šokující pravdy o obou rodinách, které vyplavaly na povrch, nasvědčují, že mezi milenci není velký rozdíl. Tessa už dávno není milá, naivní a poslušná dívka, kterou byla, když poznala Hardina, právě tak jako on už není nemilosrdný, mrzutý potížista, do kterého se bezhlavě zamilovala. Tessa má pro jeho výbušnou povahu pochopení a jako jediná dokáže utišit jeho rozbouřené emoce
romantika

Pouto

314 Kč
279 Kč
Příliš osobní známost - 11%
(1x)
Úspěšný román se stal předlohou ke stejnojmennému filmu: třicetiletá Natálie potkává vdovce Marka s malým děvčátkem.
romantika

Příliš osobní známost

224 Kč
199 Kč
Strmý pád - 11%
(1x)
Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky.
romantika

Strmý pád

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 148 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>