Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
humor

Z mého severoitalského deníku
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2020 česká rodina v dolomitském podhůří?
humor

Z mého severoitalského deníku

251 Kč
Potrat: historická romance 1966
Děj tohoto románu nás zavádí do San Francisca, do neuvěřitelné knihovny, kam lidé nosí knihy, které sami napsali, a knihovnik je opatrně ukládá na místa, kde se jim podle jeho soudu bude nejlépe odpočívat.
humor

Potrat: historická romance 1966

223 Kč
Saturnin se vrací
(21x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

humor

Saturnin se vrací

314 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Někdo mě má rád
(1x)
Jiří Ovčáček, historicky první člověk v dějinách České republice, který zastává funkci jak první dámy, tak i viceprezidenta, míří plnou parou do učebnic dějepisu.
humor

Někdo mě má rád

323 Kč
Pan Primář
Pan primář vznikl jako studentský projekt pro úzkou skupinku přátel, brzy si však získal velké množství fanoušků na sociálních sítích. Esenciální složkou komiksu je nevybíravý, břitký humor.
humor

Pan Primář

299 Kč
Na spadnutí
(1x)
Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům.
humor

Na spadnutí

206 Kč
Parfém bláznivého tance
(1x)
Nové vydání autorova čtvrtého románu. Chcete se zasmát nebo objevit tajemství nesmrtelnosti ukryté v moudrosti zenu? Tom Robbins je nadán neodolatelným vtipem a schopností mísit smích klauna s postřehem pravého filozofa.
humor
Ukázky

Parfém bláznivého tance

253 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
Vlastníci
Knižní vydání scénáře (přepisu filmových dialogů) s úvodem Petra Fischera provázejí fotografie z filmu i z natáčení, rozhovor s Jiřím Havelkou, jeho mimořádná úvaha o divadle Sametová simulace, přehled jeho dosavadní práce a výběr z diváckých ohlasů.
humor

Vlastníci

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 233 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>