Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2021
světová

Katarze
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..
světová

Katarze

341 Kč
Ledová obluda
(1x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
světová

Ledová obluda

314 Kč
Mizející dívky
(6x)
Detektiv Josie Quinnová se zaplete do pátrání po zmizelé dívce.
světová

Mizející dívky

404 Kč
Nejlepší povídky z cest
Další tematický soubor skvělých humoresek, v nichž Kishon předládá pestrou směs zážitků z nejrůznějších zemí několika kontinentů a řadu důmyslných kishonovských tipů a rad nezbytných na cesty.
světová

Nejlepší povídky z cest

269 Kč
Noční lov
(2x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě!
světová

Noční lov

404 Kč
Planeta opic
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.
světová

Planeta opic

296 Kč
Poslední na seznamu
Když je agent FBI John Adderley odhalen drogovým kartelem, který infiltroval, výsledkem je střelba, krev a hlavně zbraní u spánků – ale i zaklapnutá želízka.
světová

Poslední na seznamu

206 Kč
Sekáč
(4x)
Co když ze světa zmizí smrt? Kritický nárůst životní energie způsobuje na Zeměploše zmatek. Vzduchem létá haraburdí, nadávky se zhmotňují do podoby zmutovaných komárů, blábolící mágové čelí invazi nákupních vozíků.
světová

Sekáč

359 Kč
Sofiin svět
(2x)
Norský učitel Jostein Gaarder spojil ve své knize Sofiin svět zdánlivě neatraktivní témata: dějiny filosofie a příběh dospívání patnáctileté dívky.
světová

Sofiin svět

314 Kč
Spasitel
(9x)
6. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. Píše se srpen 1991. Na letním táboře Armády spásy je znásilněna čtrnáctiletá dívka.
světová

Spasitel

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 183 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>