Nejprodávanější Kniha - únor 2021
pro nejmenší

Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
pro nejmenší

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
pro nejmenší

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
pro nejmenší

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
pro nejmenší

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Můj první atlas zvířat - 11%
Říše zvířat, to je jedno tajemství za druhým.
pro nejmenší

Můj první atlas zvířat

206 Kč
183 Kč
Co jsou hvězdy? - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha s odklápěcími okénky nabízí základní otázky a odpovědi o hvězdách. Poučte zábavnou formou svého malého zvědavce.
pro nejmenší

Co jsou hvězdy?

224 Kč
199 Kč
Moje první slova - 11%
I ty nejmenší děti rády objevují svět kolem sebe. Toto krásné leporelo, které přesně padne do jejich malých ruček, jim v tom pomůže. Barevné ilustrace a pevné stránky pomáhají dětem pojmenovávat známé předměty. Prohlížejte a objevujte!
pro nejmenší

Moje první slova

62 Kč
55 Kč
Červená karkulka - Nakoukni do pohádky - 11%
V této půvabné ilustrované knížce s otevíracími okénky a s průhledy v jednotlivých stránkách najdete klasickou a dětmi oblíbenou pohádku o Červené karkulce.
pro nejmenší

Červená karkulka - Nakoukni do pohádky

269 Kč
239 Kč
Malý zajíček - Protiklady - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy pojmenovávat protiklady.
pro nejmenší

Malý zajíček - Protiklady

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>