Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
esoterika a astrologie

Vědění pro nejisté časy - 20%
(1x)
Vědění pro nejisté časy vám neslíbuje univerzální klíč ani skálopevné životní jistoty.
esoterika a astrologie
Ukázky

Vědění pro nejisté časy

254 Kč
203 Kč
Vítej doma - 20%
Ingermanová vnímá vášeň, kreativitu a soucit jako tvůrčí cesty osobní obnovy. Vyzývá lidi, aby se starali o vlastní duše, místo aby se spoléhali na to, že jim druzí pomohou uskutečnit transformaci.
esoterika a astrologie
Ukázky

Vítej doma

170 Kč
136 Kč
Inteligence duše - 20%
Lidská duše je jako labyrint, ve kterém člověk snadno zabloudí. Protichůdné nálady nás často ženou hned tím, hned oním směrem, a pak je zase všechno v nejlepším pořádku. Proč tomu tak je, pro nás ale většinou zůstává záhadou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Inteligence duše

180 Kč
144 Kč
Jak se spřátelit s konflikty - 20%
Spřátelit se s konfliktem – to je ale nápad! Autor Joe Goodbread pomohl zvládnout konflikty stovkám lidí – počínaje každodenními rodinnými a sousedskými spory až po konflikt v Severním Irsku.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jak se spřátelit s konflikty

160 Kč
128 Kč
Němé zpovědi - 20%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

290 Kč
232 Kč
O sexu - 20%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie
Ukázky

O sexu

199 Kč
159 Kč
Tarot jednoduše - 20%
Tarot jednoduše? Ano! Tak jednoduché to i je. Tarotu se věnuji už přes 40 let a tuhle knihu jsem sepsala pro vás, začínající kolegy. Není to soubor všeho kolem Tarotu, ale všeho, co do začátku skutečně potřebujete.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tarot jednoduše

129 Kč
103 Kč
Zázraky se dějí - 20%
Bohatá sbírka působivých a moudrých příběhů z praxe uznávaného regresního terapeuta, tentokrát ve spolupráci s dcerou, Amy E. Weissovou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Zázraky se dějí

254 Kč
203 Kč
Duchařské příběhy - 20%
Autorka, známá astroložka, přichází se sbírkou neuvěřitelných příběhů, které pramení z její vlastní zkušenosti s astrálními bytostmi, nebo ze zkušeností a zážitků lidí, kteří se jí se svým setkáním s duchem svěřili. Vedle příběhů ze záhrobí najdou čtenáři v knize také rady.
esoterika a astrologie
Ukázky

Duchařské příběhy

179 Kč
143 Kč
Kráčím ve světle - 20%
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami...
esoterika a astrologie
Ukázky

Kráčím ve světle

235 Kč
188 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>