Nejprodávanější Kniha - únor 2021
rodina a dítě

Když se řekne Rozcvička - 11%
Kniha nabízí nové náměty pro vedení pohybových aktivit – metodický zásobník cviků pro nácvik a rozvoj pohybových dovedností, zásobník pohybových her a pohádkových cvičení.
rodina a dítě

Když se řekne Rozcvička

179 Kč
159 Kč
Nejšťastnější miminko v okolí
Harvey Karp, uznávaný pediatr a odborník na vývoj dětí, je autorem zcela ojedinělé a originální publikace, v níž opět s humorem, laskavostí i sympatickým zaujetím provádí rodiče situacemi každodenního života.
rodina a dítě

Nejšťastnější miminko v okolí

287 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
rodina a dítě
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
rodina a dítě

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
rodina a dítě

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
rodina a dítě

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Mazej ven! - 11%
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
rodina a dítě
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
236 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
rodina a dítě

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Záhady - Zapoj mozkové závity a vyřeš 25 záhad vědy - 11%
Vítej v knize záhad a odhal všechna tajemství pomocí vědeckých poznatků!
rodina a dítě

Záhady - Zapoj mozkové závity a vyřeš 25 záhad vědy

323 Kč
287 Kč
Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
rodina a dítě

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 617 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 62 > >>