Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
kariéra

Jak správně řídit projekty - 11%
Publikace jednoduchým způsobem objasňuje principy řízení projektů a manažerské práce. Obsahuje praktická cvičení a tipy, které vás provedou problematikou úspěšného řízení projektu od jeho vzniku až po dokončení.
kariéra

Jak správně řídit projekty

296 Kč
263 Kč
Jak vycházet s problémovými lidmi - 11%
Všichni známe ten typ lidí, co z každého setkání udělá kovbojku – vztahovačný kolega v práci, věčně si stěžující příbuzní.
kariéra

Jak vycházet s problémovými lidmi

224 Kč
199 Kč
První kroky v manažerské pozici - 11%
Získali jste svou první vedoucí pozici?
kariéra

První kroky v manažerské pozici

314 Kč
279 Kč
Vedení na vyšší úrovni - 11%
V tomto kompletně aktualizovaném vydání knihy Vedení na vyšší úrovni Blanchard a jeho kolegové shrnuli veškeré svoje poznatky o špičkovém řízení, včetně zbrusu nových kapitol o budování důvěry, spolupráci, mentoringu a organizačním leadershipu.
kariéra

Vedení na vyšší úrovni

404 Kč
359 Kč
Video-interventions - what future teachers learn - 11%
The book deals with developing the concept of professional vision (noticing and knowledge-based reasoning) among future primary and secondary school teachers of Biology, Mathematics, English as a foreign language, Art, and Social Studies.
kariéra

Video-interventions - what future teachers learn

351 Kč
312 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
Rukověť dobrého interního lektora

Práce učitele je nádherná, protože lidský potenciál je nekonečný, ale ne všichni jej umí využít. Když jim v tom pomůžete, budou si vaši práci cenit nadevše.

kariéra

Rukověť dobrého interního lektora

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>