Nejprodávanější hudba - únor 2021
ostatní

Walls of Jericho
Walls of Jericho je první studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Vydáno bylo roku 1985 a sehrálo zásadní vliv ve vývoji speed metalu.
ostatní

Walls of Jericho

647 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
ostatní

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Jsme starý jako děti
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.
ostatní

Jsme starý jako děti

261 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
ostatní

Dobře nám

269 Kč
déja vu live
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
ostatní
Ukázky

déja vu live

269 Kč
Strom vánočních přání
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.
ostatní

Strom vánočních přání

143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4