Nejprodávanější tituly - únor 2021
duchovní teorie a směry

Velký snář - 11%
Obnovené vydání Snáře, nejúspěšnější knihy Dagmar Kludské, známé kartářky a astroložky, v němž přichází ke čtenářům v roli vykladačky snů.
duchovní teorie a směry

Velký snář

449 Kč
399 Kč
Zasvěcení do haitského vúdú - 11%
Zasvěcení do haitského vúdú je třetí knihou české autorky Veroniky Šulcové, která se ve své tvorbě zaměřuje na afrokaribská náboženství. Autorka zde spojuje vyprávění vlastních zážitků s vúdú na Haiti.
duchovní teorie a směry

Zasvěcení do haitského vúdú

477 Kč
424 Kč
Zdravé sebevědomí - 11%
Ve svých knihách hovořím o pokusech poznat v sobě Božské. V této knize uvádím několik variant mého chápání jakéhokoliv problému. Já sám, abych něco pochopil, potřebuji několik stovek variant přístupu k jednomu problému.
duchovní teorie a směry

Zdravé sebevědomí

332 Kč
295 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Moc a síla dákiní - 11%
V knize Moc a síla dákiní nám autorka Michaela Haas představuje dvanáct žen, spolupodílejících se od šedesátých let dvacátého století zásadním způsobem na šíření a utváření tibetského buddhismu na Západě.
duchovní teorie a směry

Moc a síla dákiní

449 Kč
399 Kč
Vánoce ve světle anthroposofie - 11%
Vánoční přednášky Rudolfa Steinera se vždy nesou ve zvláštním, slavnostním duchu.
duchovní teorie a směry

Vánoce ve světle anthroposofie

99 Kč
88 Kč
Za prožitkem Velikonoc - 11%
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?
duchovní teorie a směry

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
192 Kč
Keltské vzory - 20%
V této výpravné a graficky půvabné knize nás výtvarník a spisovatel Adam Tetlow seznamuje s praktickými návody na tvorbu prastarých magických keltských vzorů, ale i se základními principy, které se za nimi skrývají.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Keltské vzory

149 Kč
119 Kč
Kniha mlčení + CD - 11%
(1x)
Kniha mlčení – texty staré Číny je reedicí antologie filosofických, magických a hlavně básnických, ale i intimních textů, která vznikala postupně ve druhé polovině 60. let minulého století na výzvu tehdejšího Klubu přátel poezie.
duchovní teorie a směry

Kniha mlčení + CD

531 Kč
472 Kč
Mandaly mezisvětí - 11%
Kniha povídek z let 1986–2015 je pokusem o vytvoření jakési „holografické mandaly“, jejímž ústředním bodem jsou tři základní otázky: Kdo jsme? Odkud jsme přišli? Kam jdeme? Kdokoliv se jimi upřímně zabývá, dojde k Sókratovu Vím, že nic nevím.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Mandaly mezisvětí

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 135 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>