Nejprodávanější Kniha - únor 2021
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Kos je bos - 11%

1. čtení - pro nejmenší čtenáře (6-7 let). V knize o Pepovi a jeho kamarádovi kosovi najdete hlavně obrázky. Slova psaná velkými písmeny jsou snadná k přečtení. Tak hurá do toho!

pro začínající čtenáře

Kos je bos

215 Kč
191 Kč
Slůně Babů a spravedlivé dělení - 11%
(4x)
Chytlavý příběh o slůněti Babůovi, které na vlastní kůži poznává, že dělit se napůl nemusí být pro každého to správné. Housenka Abeba i lvíče Kamau se se slůnětem spravedlivě rozdělí o své jídlo, ale hlad mu pomůže zahnat až gorila Kira, ...
pro začínající čtenáře

Slůně Babů a spravedlivé dělení

224 Kč
199 Kč
Vyjmenovaná čtení o vlasti - 11%
Zajímavost této knihy spočívá v jejím způsobu zpracování vícero tematických oblastí. Na jedné straně předkládá dětským čtenářům místopisné informace formou turistického průvodce, včetně řady faktů z českých dějin a ze života lidí v dřívějších dobách.
pro začínající čtenáře

Vyjmenovaná čtení o vlasti

212 Kč
189 Kč
Malované čtení: Opice nezbednice a jiné příběhy - 11%
Veselé příběhy o dvou opicích, které nadělaly neplechu v zoologické zahradě, o bojácné želvě, o neposlušném zajíčkovi a další, usnadňují dětem počáteční období samostatného čtení.
pro začínající čtenáře

Malované čtení: Opice nezbednice a jiné příběhy

179 Kč
159 Kč
Medvědí říkadla - 11%
Kniha dětských říkadel od populárního kanadského autora Jeffreyho Beara pobaví a zaujme každou zvídavou holčičku a kluka. Dvacet pět říkadel psaných velkými tiskacími písmeny a doprovázených obrázky oblíbené ilustrátorky Petry Šolcové.
pro začínající čtenáře

Medvědí říkadla

233 Kč
207 Kč
1. A - 11%
(2x)
Káťa dostala na pololetní vysvědčení velkou jedničku a přeje si bratříčka nebo sestřičku. Jak se dá takové přání splnit?
pro začínající čtenáře
Ukázky

1. A

233 Kč
207 Kč
2. A - 11%
Blíží se konec školního roku. Kátinu rodinu navštívila teta s dětmi. Jak to u nich vypadá? Je jich plný dům a vše je vzhůru nohama. Vždyť si to představte...Šest dětí! A jejich maminky jsou dvojčata. Za těch pár dnů se stanou neuvěřitelné věci!
pro začínající čtenáře
Ukázky

2. A

224 Kč
199 Kč
Čteme s obrázky – Jak se žirafa vytahovala a další pohádky - 11%
Máte doma předškoláka nebo začínajícího čtenáře?
pro začínající čtenáře

Čteme s obrázky – Jak se žirafa vytahovala a další pohádky

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 85 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>