Nejprodávanější tituly - únor 2021
hudba

Hudba jako horký tep života - 11%
Kniha pojednává v několika tematických kapitolách o vývoji české hudební estetiky, vědy a kritiky v období od konce druhé světové války do konce šedesátých let.
hudba

Hudba jako horký tep života

261 Kč
232 Kč
Hudba je zázrak - 11%
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
159 Kč
Česká hudební avantgarda - 11%
Jedná se o popularizující hudebně historickou práci, typu kdysi velmi vyhledávaného Světa orchestru Mirko Očadlíka.
hudba

Česká hudební avantgarda

250 Kč
222 Kč
Já, písničkář 2 - 11%
Já, písničkář 2 je zbrusu novým zpěvníkem Tomáše Kluse a obsahuje noty i akordy k desce Racek i nově vycházející Proměnamě.
hudba

Já, písničkář 2

179 Kč
159 Kč
Nadpřirozené strategie k založení rokenrolové kapely - 11%
Tato kniha je nepostradatelným průvodcem každého, kdo se pokouší založit rokenrolovou kapelu.
hudba

Nadpřirozené strategie k založení rokenrolové kapely

169 Kč
150 Kč
Pražské hudební světy - 11%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
260 Kč
O smrti i vesele - 11%
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
286 Kč
Czech Music Guide
Průvodce české hudby (v anglickém jazyce) představuje současnou českou hudební scénu. Obsahuje krátkou historii české hudby, portréty významných osobností, adresy institucí apod.
hudba

Czech Music Guide

45 Kč
Nebojte se klasiky I. - 6%
(2x)

Svět vážné hudby otevírají Vanda Hybnerová a Saša Rašilov Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.

hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky I.

509 Kč
479 Kč
Domovem hudby II. - 6%
Autorka se v knize věnuje tentokrát Moravě, která je svou pestrostí a bohatstvím živého folklóru jiná než Čechy. Navštívíme Horácko, Slovácko, Hanou, Lašsko, Valašsko a mnoho dalších míst celé Moravy, kde je hudba doma více, než kdekoli jinde u nás.
hudba

Domovem hudby II.

502 Kč
472 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>