Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
cestování

Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Pod hradbou Himálaje - 20%
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
cestování
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
119 Kč
Kolem kolem Mexika - 20%
V srpnu 2010 jsem se sevřeným pozadím přiletěl do Tijuany, druhého nejnebezpečnějšího města Mexika. Těžko jsem si zvykal na každodenní demonstraci síly po zuby ozbrojených vládních vojáků. Poutavý text doplňuje více než 150 fotografií.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Mexika

66 Kč
53 Kč
Magická místa České republiky - 20%
(2x)
Kde jsou v České republice místa, kterým je lepší se vyhnout? Známý autor uvádí mnohá překvapivá fakta i hypotézy opřené o moderní vědecké poznatky.
cestování
Ukázky

Magická místa České republiky

149 Kč
119 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory - 20%
Jizerské a Lužické horyDalší díl oblíbených netradičních outdoorových průvodců, tentokrát po našich severních oblastech, vás zavede do Jizerských a Lužických hor - ráje turistů, horských cyklistů i lyžařů.
cestování
Ukázky

Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 57 položek
<< < 1 .. 4 5 6