Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
učebnice - vzdělání

Interpunkce expres - 20%
Hlavním posláním publikace Interpunkce expres je podat ucelený přehled základních pravidel užívání interpunkčních neboli členicích znamének, která nám usnadňují lepší orientaci v textu. Snadno najdeme konec věty nebo přímou řeč. Pochopíme, zda je věta pouhým oznámením, otázkou, rozkazem, přáním nebo zvoláním.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Interpunkce expres

149 Kč
119 Kč
Nemocné rozhovory - 20%
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nemocné rozhovory

322 Kč
258 Kč
Podvojné účetnictví 2020 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat!
učebnice - vzdělání
Ukázky

Podvojné účetnictví 2020

203 Kč
162 Kč
Slovní druhy expres - 20%
Publikace Slovní druhy expres má pomoci žákům druhého stupně základních škol a studentům středních škol orientovat se v základní problematice určování slovních druhů. Některé části publikace mohou využít i žáci prvního stupně základních škol, neboť už i zde se s touto tematikou setkávají.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Slovní druhy expres

119 Kč
95 Kč
Společenské vědy pro techniky - 20%
Kniha, vytvořená na míru exaktně uvažujícím technikům, přibližuje podstatu a souvislosti tří společenskovědních oborů: ekonomie, práva a politologie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Společenské vědy pro techniky

271 Kč
217 Kč
Testové otázky z pediatrie - 20%
Publikace představuje soubor testových otázek z pediatrie, jejichž primárním cílem je opakování učiva a vymezení přibližného rozsahu předpokládaných znalostí před státní závěrečnou zkouškou z pediatrie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Testové otázky z pediatrie

110 Kč
88 Kč
Zábavné rébusy a hlavolamy pro bystré děti - 20%
Pálí to vašim dětem, ale příklady z učebnice matematiky je nebaví? Nabídněte jim tuto publikaci! Ocení ji ti, kteří hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zábavné rébusy a hlavolamy pro bystré děti

149 Kč
119 Kč
Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Excel 2016 a 2019 - pokročilé nástroje - 20%
Kniha je určena všem uživatelům nejrozšířenějšího tabulkového kalkulátoru MS Excel, kteří se s Excelem již trochu seznámili a potřebují si rozšířit své znalosti o pokročilejší operace.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Excel 2016 a 2019 - pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 123 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>