Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
sci-fi a fantasy

Nástroje smrti 5: Město ztracených duší - 20%
(1x)
Jace znenadání zmizí. Spolek si dělá starosti kvůli Sebastiánovi. Všichni se snaží najít viníka a také zjistit, jak mohou nejlépe ochránit lovce stínů i zbytek světa před hrozícím nebezpečím.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 5: Město ztracených duší

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně - 20%
Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili – Claryinu vlastnímu bratrovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně

249 Kč
199 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Sedmiříší v troskách 2: Síla stínů - 20%
(1x)
Vzrušující příběh o nezměrné ceně, jež se platí za válku, lákadle temné magie a dvou charakterních postavách, z nichž události činí protivníky, ale které jsou k sobě navzdory všemu, co mohou ztratit, přitahovány...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sedmiříší v troskách 2: Síla stínů

249 Kč
199 Kč
Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře - 20%
Nechte se unášet propletenými příběhy pozoruhodných mladých bojovníků, kteří se postavili tyrance obdařené čarovnou mocí a riskují, že v nemilosrdném víru války přijdou o všechno...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře

249 Kč
199 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Záhada hotelu Winterhouse - 20%
Alžbětu čeká nejlepší jaro v životě – přestěhovala se do hotelu Winterhouse za svým dědečkem a vše se zdá být dokonalé.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Záhada hotelu Winterhouse

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Deset tisíc nebí nad tebou - 20%
Od chvíle, kdy Marguerite začala používat vynález svých rodičů k cestování mezi dimenzemi, jí jsou na stopě nepřátelé, kteří by ji přinutili udělat cokoli – dokonce i ublížit jejím nejbližším –, jen aby s její pomocí mohli vládnout multivesmíru. Daří se jí odolávat, ale jen do chvíle, než napadnou jejích přítele Paula a rozptýlí úlomky jeho vědomí do několika dimenzí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Deset tisíc nebí nad tebou

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 70 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>