Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
pro děti a mládež

Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
pro děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Krvavé ostří - 20%
(1x)
Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi.
pro děti a mládež
Ukázky

Krvavé ostří

299 Kč
239 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
pro děti a mládež
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Strašidelná knihovna - Na půdě je duch - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

pro děti a mládež
Ukázky

Strašidelná knihovna - Na půdě je duch

149 Kč
119 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

pro děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

pro děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zrada ve Faranoru - 20%
Právě ses vrátil domů z úspěšné výpravy, ale namísto vděku se dočkáš obvinění z vraždy korunního prince. Tví nepřátelé chystají svržení současného krále.
pro děti a mládež
Ukázky

Zrada ve Faranoru

99 Kč
79 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
pro děti a mládež
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Učedník - 20%
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
pro děti a mládež
Ukázky

Učedník

149 Kč
119 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule - 20%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o vášnivém cestovateli Čendovi Buráčkovi. Tentokrát společně zavítáme do exotických Džunglo-vic a komáry sužovaného Balíkova, kde se staneme svědky dalších krkolomných dobrodružství a zažijeme také nemálo legrace.
pro děti a mládež
Ukázky

Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule

105 Kč
84 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 70 položek
<< < 1 .. 5 6 7