Nejprodávanější knihy - únor 2021
zoologie

Okrasní ptáci - 11%
Kniha seznamuje začátečníky i pokročilejší chovatele s nejdůležitejšími poznatky, potřebnými ke zvládnutí úspěšného chovu okrasných ptáků.
zoologie

Okrasní ptáci

449 Kč
399 Kč
Stezkami záhadných zvířat - 11%
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
319 Kč
Veveřácká kronika - 6%
(1x)
Autorka zachycuje sedmileté každodenní pozorování divoké veverky Pinky, která se usídlila v těsné blízkosti samoty, kde autorka žije. Intimní, zasvěcený a především čtivě napsaný pohled do soukromého života divoké veverky.
zoologie

Veveřácká kronika

339 Kč
319 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
zoologie
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Zvířata a rostliny - Nový průvodce přírodou - 11%

Nové vydání jednoho z nejúspěšnějších univerzálních průvodců přírodou, určených ke snadné orientaci v živočišné i rostlinné říši.

zoologie

Zvířata a rostliny - Nový průvodce přírodou

179 Kč
159 Kč
Naše první terárium - 11%
Příručka pro začínající teraristy: plánování terária, základní vybavení, příklady vybudování terária - materiál, pracovní postupy, dekorace a obsádka
zoologie

Naše první terárium

71 Kč
63 Kč
Proč mají sloni velké uši - 6%
(1x)
Autor ve své brilantně napsané a srozumitelné knize kombinuje nejnovější poznatky biologie, fyziologie, ekologie a paleontologie a hledá odpovědi řadu otázek vývoje jednotlivých živočišných druhů.
zoologie

Proč mají sloni velké uši

225 Kč
212 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 67 položek
<< < 1 .. 5 6 7