Nejprodávanější Kniha - únor 2021
politologie a politika

Pohledy zpět, výhledy vpřed - 11%
Známá politička, publicistka, právnička, aktivistka a bojovnice za lidská práva přináší ve své nové knize sérii rozhovorů, v nichž připomíná řadu nedávných politických afér, které zasvěceně komentuje a uvádí na pravou míru.
politologie a politika

Pohledy zpět, výhledy vpřed

296 Kč
263 Kč
Politický islám v kostce - 11%
(1x)
V médiích se objevuje řada názorů na islámskou doktrínu, ale žádná fakta. Nikdo totiž nestuduje základní zdroj informací o skutečné povaze islámu - Mohameda a Alláha.
politologie a politika

Politický islám v kostce

134 Kč
119 Kč
Smlouvy, pakty, dohody - 11%
O chodu dějin rozhodují již od počátků civilizace nejen konflikty, ale také – a to především – jednání, dohody, smlouvy. Právě ty tvoří důležité milníky historie, neboť stanovují pravidla a normy politického a společenského rozvoje.
politologie a politika

Smlouvy, pakty, dohody

224 Kč
199 Kč
Společenské vědy pro techniky - 11%
Kniha, vytvořená na míru exaktně uvažujícím technikům, přibližuje podstatu a souvislosti tří společenskovědních oborů: ekonomie, práva a politologie.
politologie a politika

Společenské vědy pro techniky

287 Kč
255 Kč
Unie ve stínu brexitu - 11%
Výsledek britského referenda v červnu 2016 znamenal pro Evropskou unii silný otřes. Nemyslitelné se stalo skutkem: Unie měla poprvé v historii přijít o jeden členský stát, a to navíc stát klíčový.
politologie a politika

Unie ve stínu brexitu

198 Kč
176 Kč
Útěk před demokracií - 11%
(1x)
Podle údajů mezinárodních organizací je pouze zhruba třetina států světa hodnocena jako demokratická, přičemž podíl nedemokratických zemí se v posledním desetiletí zvyšuje. Cílem této knihy je pokus o přispění k diskusi na téma „ústavní demokracie“.
politologie a politika

Útěk před demokracií

342 Kč
304 Kč
Ve službě vlasti - 11%
Domobrany – je to zbytečný výmysl nové doby nebo úspěšně fungovaly již v minulosti? Existují také v jiných evropských i mimoevropských zemích uskupení domobraneckého nebo miličního typu?
politologie a politika

Ve službě vlasti

44 Kč
39 Kč
České prezidentské volby v roce 2018 - 11%
Druhá přímá volba prezidenta v dějinách České republiky přinesla stejného vítěze jako volba první, byť se od ní v mnohém lišila.
politologie a politika

České prezidentské volby v roce 2018

223 Kč
198 Kč
Hlas, který vyrušuje - 12%
Na jaře 2019 pozvali organizátoři bratislavských Hanusových dní žákovského faráře P. Mariána Kuffu, aby lidem v Bratislavě a celému Slovensku vysvětlil, ...
politologie a politika

Hlas, který vyrušuje

113 Kč
100 Kč
Kdo vládne světu? - 11%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
politologie a politika

Kdo vládne světu?

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 101 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>