Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
historické romány

Bál šílených žen - 20%
(8x)
Postavit románovou prvotinu na sporné existenci duchů je docela odvážné. Ale Victoria Mas neváhala, když se rozhodla vytvořit obraz pařížské společnosti konce 19. století, kde byl problém vyslovit i méně troufalou myšlenku, pokud její nositelkou byla žena.
historické romány
Ukázky

Bál šílených žen

209 Kč
167 Kč
Jih proti Severu B1/B2 - 20%
Mnozí autoři napsali desítky knih, a marně čekali na úspěch. Margaret Mitchellové, americké novinářce a spisovatelce, k jeho dosažení stačilo napsat jen knihu jedinou. Jih proti Severu.
historické romány
Ukázky

Jih proti Severu B1/B2

199 Kč
159 Kč
Muž s podivnou minulostí - 20%
(1x)
Londýn, slunné léto roku 1914. Na plese debutantek má být králi a královně představena půvabná Charlotta. Málokdo ze společenské smetánky tuší, jaká mračna se stahují nad starým kontinentem. Do města přijíždí z Moskvy kníže Alex, aby tu jménem cara uzavřel důležitou smlouvu.
historické romány
Ukázky

Muž s podivnou minulostí

269 Kč
215 Kč
Nesmrtelný Cheops - 20%
Ambiciózní, spravedlivý a nemilosrdný. Zotročil národy, podmanil si cizí země a zničil protivníky. Ale ani chrámy, přístavy a kvetoucí obchod v mnoha zemích neuspokojily všechny jeho touhy. Potřeboval odhalit tajemství svatyně Thoth.
historické romány
Ukázky

Nesmrtelný Cheops

259 Kč
207 Kč
Pomsta hraběte Lyndona - 20%
(2x)
Charles Lyndon má vše, po čem ostatní touží. Je mladý, pohledný a bohatý. Jednoho dne má rovněž zdědit titul hraběte – ale zatím ho ještě nemá. A právě to se ukáže jako problém, když žádá o ruku dívku svých snů.
historické romány
Ukázky

Pomsta hraběte Lyndona

159 Kč
127 Kč
Poustevník z Eytonského lesa - 20%
KDYŽ JEDEN ZMIZÍ A DRUHÝ ZEMŘE, PŘICHÁZÍ ČAS BRATRA CADFAELA… Píše se rok 1142. Pokračující občanská válka, kterou rozpoutaly spory mezi králem Štěpánem a císařovnou Matyldou, sužuje Anglii, v benediktinském převorství svatého Petra a Pavla ve Shrewsbury je však – alespoň zatím – klid.
historické romány
Ukázky

Poustevník z Eytonského lesa

249 Kč
199 Kč
Případ mrtvého krále
(1x)
Píše se rok 894. Moravské království sice musí vzdorovat zvýšenému tlaku Východofranské říše, ovšem je na vrcholu své moci. Při jedné slavnosti neznámý ozbrojenec neočekávaně zaútočí na krále Svatopluka.
historické romány
Ukázky

Případ mrtvého krále

189 Kč
Sicilští lvi - 20%
(3x)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k bohatství a moci jedné z nejbohatších italských rodin.
historické romány
Ukázky

Sicilští lvi

339 Kč
271 Kč
Srdce z kamene - 20%
UCTÍVANÝ, ZAHRNOVANÝ LICHOTKAMI, OBÁVANÝ Fridrich zvaný Barbarossa je přesvědčený, že je na vrcholu své moci. Korunovaný císař, kterého si předcházejí králové, si troufá i na papeže.
historické romány
Ukázky

Srdce z kamene

279 Kč
223 Kč
Tajemství lady Gwyn - 20%
(3x)
Major Joshua Wolfe, vnuk vévody z Armitage, se vrátil z napoleonských válek jako invalida. Protože jeho rodina neměla žádný majetek, je zaměstnán jako myslivec na panství Armitageů.
historické romány
Ukázky

Tajemství lady Gwyn

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 199 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 20 > >>