Nejprodávanější tituly - únor 2021
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění

152 Kč
135 Kč
Zakouzlená škola - Obrázkové čtení - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak – nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba.
pro začínající čtenáře

Zakouzlená škola - Obrázkové čtení

152 Kč
135 Kč
Anička malířka - 11%
Malá Anička ze všeho nejraději maluje. Jednou namalovala velkou žlutou kočku a ta zničehonic obživla. Zamrkala na udivenou holčičku a zeptala se, kde bude bydlet.
pro začínající čtenáře

Anička malířka

296 Kč
263 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
pro začínající čtenáře

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Jak krásná je Panama - 11%
Tygřík a Míša spolu žijí v domku u řeky, ale začne je pálit dobré bydlo. Když jednoho dne připluje po vodě bedna s nápisem Panama, rozhodnou se do té cizokrajné končiny vonící po banánech vypravit.
pro začínající čtenáře

Jak krásná je Panama

179 Kč
159 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Jeho královská maličkost
Byla nebyla jedna šťastná rodina. Až do jednoho strašlivého, neblahého dne, kdy se narodil nový vládce… Zábavný příběh o strastech malého děvčátka, které musí čelit ústrkům od novorozeného bratříčka, doplňují velkoformátové ilustrace.
pro začínající čtenáře

Jeho královská maličkost

53 Kč
V co věří Nelly Butterfly - 11%
Knížka jemně navádí k zamyšlení, budování vlastního úsudku a u dětí vyvolává otázky vedoucí k otevřenému dialogu s rodičem. Knížka je ideální i pro děti v první třídě, které se učí číst a rodiče je u čtení poslouchají.
pro začínající čtenáře

V co věří Nelly Butterfly

341 Kč
303 Kč
Vejdi brankou za hádankou - 11%
Špalíček hádanek v deseti oddílech, doprovázených spoustou kouzelných ilustrací, představuje bohatost všeho, co na děti čeká po otevření dveří domu či zahradní branky.
pro začínající čtenáře

Vejdi brankou za hádankou

169 Kč
150 Kč
Všelijaká zvířata - 11%
Tato kniha patří do kategorie první čtení a je určena všem šikovným předškolákům a prvňákům. Najdete v ní mnoho nádherných obrázků, básniček a veselých říkanek, včetně jedné velmi popletené interaktivní pohádky.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Všelijaká zvířata

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 89 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>