Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
světová

Spolčení ničemů - 20%
(2x)
Francií otřese vlna brutálních vražd. Sadisticky znásilněné a usmrcené dívky, vyvražděná rodina, náhodní cestující shození pod vlak...
světová
Ukázky

Spolčení ničemů

382 Kč
306 Kč
Hotýlek na Islandu - 20%
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
světová
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
271 Kč
Stín nad Trevírem - 20%
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
světová
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
135 Kč
Vánoce s vůní čerstvého chleba - 20%
Přílivový ostrůvek Mount Polbearne v Cornwallu a Polly Watefordová, která se na něj po krachu předchozího vztahu a podnikání odstěhovala, aby tam začala nový život, jsou už mnohým čtenářkám známé z předešlých autorčiných knih.
světová
Ukázky

Vánoce s vůní čerstvého chleba

198 Kč
158 Kč
Mráz - 20%
(9x)
Saint-Martin-de-Comminges je malé městečko ve francouzských Pyrenejích, kde jsou zimy kruté a kde se nikdy nic moc neděje. Až dokud pracovníci vodní elektrárny nenajdou jednoho zimního dopoledne mrtvolu koně bez hlavy, částečně staženou z kůže, zavěšenou na nosném stožáru lanovky, která je jedinou přístupovou cestou na toto místo.
světová
Ukázky

Mráz

339 Kč
271 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
světová
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Dáma v závoji - 20%
(1x)
Když se Frances setká s přitažlivým vikomtem Arthurem na pláži Whitby, je to jiný muž než ten temperamentní mladý džentlmen, pro kterého kdysi její srdce tajně zahořelo.
světová
Ukázky

Dáma v závoji

109 Kč
87 Kč
Překvapení v galerii - 20%
Pohádkově krásný král, pohádkově krásný ostrov a pohádkově krásný hrad… Ale tím pohádka končí. Protože Frankie nikdy královnou být nechtěla. A stala se jí proti vlastní vůli – Matthias ji přinutil. A Matthias na pohádky nevěří!
světová
Ukázky

Překvapení v galerii

69 Kč
55 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 20%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
světová
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

198 Kč
158 Kč
Purpurový ibišek - 20%
(1x)
Silný román o emočních bouřích dospívání, pevných rodinných poutech a zářivém příslibu svobody.
světová
Ukázky

Purpurový ibišek

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>