Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
česká

Turbulentní vesmír
(1x)
Vesmír dávno nepatří jen lidem. Křemík proti uhlíku, krev proti supratekutým kapalinám, evoluce je neúprosná. Naštěstí pro Homo sapiens sapiens válčí stroje i proti sobě; spojenectví rychle vznikají a ještě rychleji zanikají, ...
česká
Ukázky

Turbulentní vesmír

99 Kč
Útěk
(1x)
Próza Jiřího Hejdy, odsouzeného v procesu s dr. Miladou Horákovou, který prožil dvanáct let v komunistických kriminálech, nese všechny znaky klasického příběhu o útěku z vězení.
česká
Ukázky

Útěk

129 Kč
Velká kniha vtipu
(1x)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
česká
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
Veršované pohádky
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
česká
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
Vinnetou III. -  Do věčných lovišť
Třetí díl dobrodružného románu o Old Shatterhandovi a Vinnetouovi.
česká
Ukázky

Vinnetou III. - Do věčných lovišť

159 Kč
Zapadlí vlastenci
Děj se odehrává ve 40. letech 19. století v podhůří Krkonoš, ve vesnici Pozdětín. Soustředil se na otázku buditelských kněží a učitelů. Hlavní postavy jsou učitel Čížek, preceptor Čermák a farář Stehlík, kteří zobrazují české buditele a vlastence.
česká
Ukázky

Zapadlí vlastenci

49 Kč
Zfetovaná duše
Držte si klobouky, zběsilá adrenalinová jízda po šikmé ploše začíná a má klasický scénář. Vyučili jste se v atraktivním oboru, chcete podnikat, oženit se a dobře si žít. Jenže v podniku se hromadí dluhy. Zpočátku si půjčujete a hrajete na automatech.
česká
Ukázky

Zfetovaná duše

109 Kč
Zločin na Bezdězu - 30%
(5x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
česká
Ukázky

Zločin na Bezdězu

199 Kč
139 Kč
Zloději zelených koní
(7x)
Román ze současnosti autora patřícího k nejmladší generaci českých prozaiků.
česká
Ukázky

Zloději zelených koní

149 Kč
730
Bizarní zpráva o stavu Československé lidové armády na konci 80. let minulého století. Druhé vydání rozšířené o několik dříve nepublikovaných povídek.
česká
Ukázky

730

30 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>