Nejprodávanější knihy - únor 2021
světová

Sochař smrti
(3x)
Chris Carter, mistr svého oboru, nezklame ani tentokrát: řešení je opět šokující a překvapivé, a přesto má čtenář šanci dospět k němu současně s vyšetřovateli, neboť mu autor nic nezamlčuje.
světová

Sochař smrti

314 Kč
Spravedlnost
(1x)
Jack Reacher je bývalý vojenský policista, vycvičený, aby si všímal věcí. Sedí v autobuse Geyhound a pozoruje spícího staříka, kterému vykukuje z kapsy silná obálka s penězi. Staříka pozoruje i jiný pasažér… očividně natěšený, že zbohatne.
světová

Spravedlnost

359 Kč
Stranger Things: Šestka
PÍŠE SE ROK 1978. AMERIKA SE STÁLE NACHÁZÍ UPROSTŘED STUDENÉ VÁLKY A PROBÁDÁVÁ NEBEZPEČNÉ HRANICE VĚDY. Jak daleko doktor Brenner, ředitel tajného projektu MK ULTRA, zajde, aby získal moc, po které touží?
světová

Stranger Things: Šestka

269 Kč
Strkhal a Necho
Viděli jste už blanokřídlou bouchu? Drželi jste v dlani slunčítko? Pokud ne, radíme vám zavítat prostřednictvím této knížky do Říše blýskavého kovu.
světová

Strkhal a Necho

268 Kč
Strmý pád
(1x)
Hailee byla vždy ta klidnější z dvojčat, schovávala se před světem ve svém pokoji mezi knížkami, zatímco její extrovertní sestra se ráda seznamovala s lidmi a chodila na večírky.
světová

Strmý pád

359 Kč
Štěstí

Román o tom, že štěstí máme nejednou na dosah, jen je třeba chytit ho do rukou!

Natálie pracuje v knižním vydavatelství jako editorka. Hodnotí a upravuje rukopisy spisovatelů. Když však sama napíše román, rozpoutá se hotové peklo.

světová

Štěstí

89 Kč
Tajemství - 11%
(1x)
Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat.
světová

Tajemství

359 Kč
319 Kč
Tajemství a záhady
Nechme se okouzlit vypravěčským mistrovstvím Arthura Conana Doylea, jehož dílo vyzařuje žíznivou zvědavost, roznícenou fantazii i neuhasitelnou touhu po lepším světě, což ho jednoznačně vřazuje do jednadvacátého století.
světová

Tajemství a záhady

295 Kč
Tankerka Jedna
První splátka velkého dluhu! Po třiceti letech se konečně můžete seznámit s ikonickou postavou světového komiksu – brutální Tankerkou.
světová

Tankerka Jedna

449 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>