Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
ekonomie

Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
ekonomie
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Účetnictví pro územní samosprávné celky, příspěvkové organizace a organizační složky státu - 20%
Publikace je uceleným přehledem poznatků v oblasti účetnictví a finančního řízení vybraných účetních jednotek. Obsahuje nové poznatky vycházející z realizace reformy účetnictví.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví pro územní samosprávné celky, příspěvkové organizace a organizační složky státu

467 Kč
374 Kč
Manažerská ekonomika - 20%
Nové, aktualizované a doplněné vydání nejpoužívanější publikace o řízení firmy je určeno všem manažerům, podnikatelům a studentům vysokých škol.
ekonomie
Ukázky

Manažerská ekonomika

540 Kč
432 Kč
Marketingový management destinací - 20%
Publikace uznávané autorky je určena jak studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, tak institucím zabývajícím se rozvojem turismu v destinaci na národní, regionální a lokální úrovni a firmám působícím v destinacích.
ekonomie
Ukázky

Marketingový management destinací

229 Kč
183 Kč
Mediální komunikace pro management - 20%
Cílem této knihy je seznámit vás s vlastnostmi masových médií, s postupy a cíli novinářů a s jejich pracovními nástroji, připravit vás na komunikaci s nimi.
ekonomie
Ukázky

Mediální komunikace pro management

195 Kč
156 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
ekonomie
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
Komunikační dovednosti v praxi - 20%
Vedle popisu základních funkcí a charakteristiky komunikace a komunikačních forem zachycuje problematiku osobnosti člověka, jeho Já v komunikačním kontextu, sociální vnímání a naslouchání.
ekonomie
Ukázky

Komunikační dovednosti v praxi

365 Kč
292 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
ekonomie
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Ekonomické a finanční řízení firmy - 20%
Nové vydání je zcela aktualizováno a výrazně rozšířeno zejména o moderní procesní, hodnotové, zákaznicky a tržně orientované firemní řízení včetně ABC/ABM, o problematiku oceňování a odvozování hodnoty firem a organizací.
ekonomie
Ukázky

Ekonomické a finanční řízení firmy

1 267 Kč
1 014 Kč
Krizové řízení podniku - 20%
Na podnik působí řada jevů, které ohrožují dosahování podnikových cílů a často také samotnou existenci firem. Nejčastějším přístupem podnikového managementu je řešení krize, až když v podniku nastane.
ekonomie
Ukázky

Krizové řízení podniku

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 98 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>