Nejprodávanější tituly - březen 2021
cestopisy

Zikmund 100

Příběh cestovatelských legend ožívá v retrospektivě dvou obyčejných kluků. Dva mladí muži se vydávají po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky.

cestopisy

Zikmund 100

359 Kč
Zrcadlo moudrosti - 45%
Pravidelná podvečerní setkávání přátel v restauraci moderuje a koordinuje italský novinář a jsou určitou klubovou záležitostí přátel dobrého jídla. Každý nový host přichází na setkání se zajímavým tématem, které představí svým přátelům.
cestopisy

Zrcadlo moudrosti

264 Kč
144 Kč
Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou
Cestou, necestou 24 000 km, 18 zemí, 15 pohoří – 8 měsíců, z České republiky do Nepálu.
cestopisy

Nahoru a dolů Hedvábnou stezkou

89 Kč
Po Česku III
Známý moderátor Václav Žmolík představuje ve svém pořadu s názvem Po Česku na Dvojce Českého rozhlasu tipy na výlety v krásném i nepříznivém počasí.
cestopisy

Po Česku III

179 Kč
Po prašných cestách Ugandy
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestopisy
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
První stopa
Lapland Extreme Challenge, skutečně extrémní výzva o délce 1000 kilometrů, které musíte zdolat vlastními silami nehostinným, mrazivým a zasněženým Laponskem v limitu třiceti dnů.
cestopisy

První stopa

260 Kč
Sí, vole!
Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen. Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos!
cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

359 Kč
Bez motoru přes Evropu
(1x)
Je vůbec možné objet svět bez použití motorového dopravního prostředku? Jak je vlastně ten svět velký? Takové a podobné otázky se hnaly hlavou cestovatele Petra Macourka ještě předtím, než si začal plnit svůj velký sen...
cestopisy

Bez motoru přes Evropu

257 Kč
Ecuador
Ecuador (1929) je cestovním deníkem muže, „který neumí ani cestovat, ani si vést deník“. Malíř a básník Henri Michaux (1899–1984) v něm popisuje své putování po Andách, Ekvádoru a brazilském vnitrozemí až k ústí řeky Amazonky.
cestopisy

Ecuador

171 Kč
Muka v ráji
Velmi napínavý skutečný příběh dvojice jachtařů. Více jak dvacet let se Henrike a Stefan toulali světem na své plachetnici. Navštívili místa, která se po právu nazývají ráje na zemi.
cestopisy

Muka v ráji

296 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 123 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>