Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
psychologie pro každého

Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
psychologie pro každého
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
psychologie pro každého
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Pravda a lež v partnerství - 20%
Kniha o pravdě a lži mezi dvěma lidmi vznikla neobvyklým způsobem. Oba autoři jsou odborníky "přes lidskou duši a mezilidské vztahy". Jeden pracuje s tím, co je mezi lidmi běžné a obvyklé, v čem se většina lidí může poznat.
psychologie pro každého
Ukázky

Pravda a lež v partnerství

144 Kč
115 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
psychologie pro každého
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 105 položek
<< < 1 .. 9 10 11