Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2021
světová

Šest vran
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj.
světová

Šest vran

332 Kč
Vraždy podle abecedy
Slavný případ s detektivem na penzi Herculem Poirotem v hlavní roli.
Všechno začalo zdánlivě bláznivým anonymním dopisem s podpisem A B C. Po něm následovala vražda staré trafikantky...
Interpetuje Aleš Procházka v režii Hany Kofránkové.
světová

Vraždy podle abecedy

359 Kč
Zapomenutá vražda
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?
světová

Zapomenutá vražda

269 Kč
Zlodějka knih
(18x)
Světový bestseller pro mladé i dospělé čtenáře. Téma druhé světové války a holokaustu se Zusakovi podařilo originálně a působivě zprostředkovat. Příběh líčí jednak pohledem všudypřítomné smrti, jednak dítěte, navíc dítěte žijícího v poraženém Německu.
světová

Zlodějka knih

359 Kč
Žízeň
(3x)
11. díl detektivní série plný nečekaných zvratů, Harryho sarkastických poznámek a svérázného chování.
světová

Žízeň

359 Kč
Hadí doupě
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
světová

Hadí doupě

242 Kč
Král Lear
Král Lear je bezpochyby jednou z největších Shakespearových tragédií. Největší proto, že všechno dění a lidské konání v ní probíhá na obrovských pláních země i nebe. Rozhlasová nahrávka z roku 1989 v režii Jiřího Horčičky.
světová

Král Lear

224 Kč
Maigret v akci

Vyšlo najevo, že ten chlap cestoval bez jízdenky. Ať mrtvý, nebo vrah. V mezinárodním rychlíku Hvězda severu je nalezeno tělo muže, který byl k nerozeznání podobný dalšímu cestujícímu téhož vlaku. Mohlo by jít o zločince hledaného v mnoha zem

světová

Maigret v akci

269 Kč
Maigret v Picratt baru

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru. Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty.

světová

Maigret v Picratt baru

269 Kč
Manželova žena
Psychologický thriller, v němž každodenní lži jednotlivých postav utahují smyčku osudu čím dál pevněji a vedou k nezvratitelným událostem.
světová

Manželova žena

332 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 127 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>