Nejprodávanější Kniha - březen 2021
eseje, úvahy, publicistika

Fakt chci tak moc? - 11%
Autor si nebere servítky před nikým a před ničím, ať je to ministerský předseda, ženská otázka, cyklisti, imigranti nebo nepořádek na ulicích. Vědomě a trefně se vysmívá především politické korektnosti, která ovládla Anglii i celou spojenou Evropu.
eseje, úvahy, publicistika

Fakt chci tak moc?

350 Kč
311 Kč
Máme za sebou sto let psychoterapie a svět je stále horší - 11%
Troufalá a rozhněvaná řada vášnivých rozhovorů a dopisů je sžíravým komentářem a kritikou nejen dnešní psychoterapie, ale také takřka všech významných aspektů současného života – sexuality, politiky, médií, životního prostředí i městského života.
eseje, úvahy, publicistika

Máme za sebou sto let psychoterapie a svět je stále horší

267 Kč
238 Kč
Postřehy z Londonistánu - 11%
Z blogu nominovaného na cenu Magnesia Litera autorka vybrala skoro padesát článků, většinu z nich o muslimech, a doplnila je velmi osobním textem o svém vztahu k islámu.
eseje, úvahy, publicistika

Postřehy z Londonistánu

224 Kč
199 Kč
Sametání pod koberec
Kniha Sametání pod koberec je ohlédnutím za dobou, za níž se v současnosti ohlížíme čím dál častěji. Protože právě tehdy bylo zaseto všechno to, co dnes sklízíme. A dokud si nedokážeme pojmenovat, co to vlastně je, nedokážeme se pohnout dál.
eseje, úvahy, publicistika

Sametání pod koberec

53 Kč
Zajatec zajímavostí - 46%
(3x)
Baldýnský vnímá svět poněkud netradičněji než ostatní novináři, přes výhružky od osob, jichž se svými texty dotknul, totiž i nadále odmítá rezignovat na smysl pro humor, který je jeho hlavní a ničivou zbraní.
eseje, úvahy, publicistika

Zajatec zajímavostí

207 Kč
111 Kč
Zdeněk Velíšek o Evropě - 11%
Kniha respektovaného českého novináře Zdeňka Velíška, která prostřednictvím jeho komentářů otiskovaných v Evropských novinách mapuje hlavní (nejen) evropské události posledních let.
eseje, úvahy, publicistika

Zdeněk Velíšek o Evropě

179 Kč
159 Kč
Živočichopis doby aneb Komárkova abeceda - 11%
Další souborné vydání autorových novinových sloupků a dalších publicistických textů, tentokrát z let 2012–14, řazených, jak už název napovídá, abecedně.
eseje, úvahy, publicistika

Živočichopis doby aneb Komárkova abeceda

225 Kč
200 Kč
Setkávání s Hrabalem - 11%
Josef Kroutvor ve své knize představuje Bohumila Hrabala nejen jako literáta a osobnost, kolem níž se v Libni soustředil okruh alternativních umělců, básníků a výtvarníků, ale snaží se ho čtenáři přiblížit i jako citlivého a placháho člověka.
eseje, úvahy, publicistika

Setkávání s Hrabalem

242 Kč
215 Kč
Expresionisté - 11%
Dlouho očekávané druhé vydání knihy Jindřicha Chalupeckého (1910-1990) o čtyřech klíčových osobnostech české literatury dvacátého století: Richardu Weinerovi, Jakubu Demlovi, Ladislavu Klímovi a Jaroslavu Haškovi.
eseje, úvahy, publicistika

Expresionisté

241 Kč
214 Kč
Jak léčit nemoc šílené medicíny - 11%
Zajímá vás, kdo na vašem zdraví vydělává a jak k tomu přijdete vy? Kniha z pera předních odborníků se na tuto otázku pokouší odpovědět. Její poutavý obsah se týká každého, kdo někdy překročil práh zdravotnického zařízení.
eseje, úvahy, publicistika

Jak léčit nemoc šílené medicíny

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 189 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 19 > >>