Nejprodávanější tituly - březen 2021
móda

Vláda módy
V našich šatnících se vedle kabátu a džín skrývá také environmentální katastrofa.
móda
Ukázky

Vláda módy

323 Kč
Drdoly za 5 minut
Líbí se vám nápadité účesy z vlasů stočených do drdolů? Pak si určitě oblíbíte tuto knížku. S její pomocí se naučíte krok za krokem vytvářet originální účesy, a zabere vám to jen pár minut. Nápadité kreace se vám jistě zalíbí a zamilujete si je, podobně jako miliony žen na celém světě.
móda

Drdoly za 5 minut

71 Kč
Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
móda

Móda má duši

296 Kč
Oděv – Móda – Tvorba
Tato knížka uvádí na pravou míru značně rozšířený názor, jenž ztotožňuje oděv s módou a módu s oděvem.
móda

Oděv – Móda – Tvorba

225 Kč
Pánská móda
Poutavý průvodce světem pánské módy, který nás seznámí s klasickými kousky pánského šatníku od pyžama až po smoking. Dozvíme se, jak vznikaly, jak se vyvíjely a postupně šířily do celého světa.
móda

Pánská móda

584 Kč
S hrdostí nošený
Kniha s názvem "S hrdostí nošený. Sokolský kroj, úbor a scénický kostým" shrnuje historii sokolského mužského kroje v kontextu s dějinnými událostmi.
móda

S hrdostí nošený

359 Kč
Vikingské copy a copánky
Úchvatné, něžné, romantické, hravé, svůdné a zejména trendy copy, copánky, drdoly, vlny a vlnky.
móda

Vikingské copy a copánky

269 Kč
(Nová) móda módy
V knize (Nová) móda módy provádí italský filozof a kritik umění Gillo Dorfles (1910) analýzu historie a stylu módy, jejího původu a budoucího směřování.
móda
Ukázky

(Nová) móda módy

228 Kč