Nejprodávanější audioknihy - březen 2021

Skoro všechno
Souhrn veškeré autorské a interpretační tvorby Zdeňka Svěráka vychází k autorovým 85. narozeninám!

Skoro všechno

527 Kč
Myšlenky za volantem - flash disk
(6x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2020. „Tohle USB je vlastně kniha pro Vás, co raději posloucháte, než čtete."

Myšlenky za volantem - flash disk

359 Kč
Šikmý kostel
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
Drak spí
(6x)
V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Některá tajemství je lepší zapomenout.

Drak spí

332 Kč
Liška
(5x)
Špionážní thriller od světové legendy žánru v brilantním podání Otakara Brouska.

Liška

359 Kč
Wim Hof. Ledový muž
(4x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

378 Kč
Prašina - Bílá komnata
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.

Prašina - Bílá komnata

359 Kč
Luisa a Lotka
Veselý, nevšední příběh dvou devítiletých děvčat, která se náhodně poznají o prázdninách na táboře. Zjistí, že jsou vlastně sestry-dvojčata, která žila po rozvodu rodičů odděleně v jiných městech.

Luisa a Lotka

260 Kč
Přípitek s vrahem
Podle známých kriminálních případů ze sedmdesátých a osmdesátých let, které se odehrály v různých krajích republiky, napsal zkušený autor I. M. Jedlička napínavé povídky, jejichž interpretace se ujal herec Norbert Lichý.

Přípitek s vrahem

297 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 646 položek
1 2 3 .. 65 > >>