Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
osobní rozvoj

Soustředění
(6x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.
osobní rozvoj
Ukázky

Soustředění

154 Kč
Taktické myšlení - 20%
Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své taktické myšlení - budete myslet o jeden krok dopředu, nejdříve se zamyslíte a poté teprve budeme mluvit a naučíte se dívat na věci z nečekaných úhlů.Kniha pro byst
osobní rozvoj
Ukázky

Taktické myšlení

110 Kč
88 Kč
Vizuální myšlení - 20%
Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své vizuální myšlení - změňte nápady v představy, zlepšete svou komunikaci a rychleji se rozhodujte.
osobní rozvoj
Ukázky

Vizuální myšlení

110 Kč
88 Kč
Asertivitou k sebedůvěře - 20%
Asertivita bývá vnímána jako postup sebeprosazení. Mnohým se zdá, že asertivní chování znamená, že s hroší kůží a se širokými lokty donutí okolí, aby obrazně řečeno tancovalo, jak oni písknou. To je, bohužel, častý omyl.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivitou k sebedůvěře

166 Kč
133 Kč
Efektivní vzdělávání zaměstnanců - 20%
Bez efektivního vzdělávání zaměstnanců se v dnešní době neobejde žádná firma, jež chce zvyšovat svou výkonnost a být úspěšná.
osobní rozvoj
Ukázky

Efektivní vzdělávání zaměstnanců

271 Kč
217 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
osobní rozvoj
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Síla myšlenky I. - 20%
Jedinečná kniha o síle myšlenky a síle vyřčeného slova, při jejímž čtení vstoupíte do života obyčejných lidí, kterým jejich každodenní život zkřížily silné emoce - láska, závist a nenávist.
osobní rozvoj
Ukázky

Síla myšlenky I.

186 Kč
149 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
osobní rozvoj
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
K sebedůvěře krok za krokem - 20%
Na mnoho otázek ohledně sebedůvěry vám odpoví velmi čtivá a praktická knížka, v jejímž novém vydání se navíc dozvíte, jak s menším úsilím dosáhnout větších výsledků.
osobní rozvoj
Ukázky

K sebedůvěře krok za krokem

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 231 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>