Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
osobní rozvoj

Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Týmová spolupráce a hodnocení lidí - 20%
Manažeři a vedoucí týmů v knize naleznou praktické návody, jak postupovat při sestavování a vedení týmů a podpoře týmové spolupráce.
osobní rozvoj
Ukázky

Týmová spolupráce a hodnocení lidí

144 Kč
115 Kč
100+1 otázek a odpovědí o chůzi, nejen nordické - 20%
Trávíte většinu času vsedě či vleže? Je vaše tělesná kondice špatná? Máte nadváhu? Pak je tato knížka určena právě vám. Renomované české autorky se zamýšlí nad chůzí, jakožto nejběžnější pohybovou činností člověka.
osobní rozvoj
Ukázky

100+1 otázek a odpovědí o chůzi, nejen nordické

118 Kč
94 Kč
Cviky na vaši bolest - 20%
Bolí vás záda z věčného sezení u počítače nebo stání v práci? Máte bolesti po úrazu či natažené svaly z cvičení, bolesti hlavy, krku, páteře, nohou, ramen apod.? Nezoufejte a spolu s námi si zacvičte pod dozorem renomovaného českého autora.
osobní rozvoj
Ukázky

Cviky na vaši bolest

169 Kč
135 Kč
Rukověť dobrého lektora - 20%
Čtivá a srozumitelná knížka rozvíjející školitelské dovednosti je praktickým průvodcem pro všechny, kteří se zabývají vzděláváním dospělých.
osobní rozvoj
Ukázky

Rukověť dobrého lektora

144 Kč
115 Kč
Pravda a lež v partnerství - 20%
Kniha o pravdě a lži mezi dvěma lidmi vznikla neobvyklým způsobem. Oba autoři jsou odborníky "přes lidskou duši a mezilidské vztahy". Jeden pracuje s tím, co je mezi lidmi běžné a obvyklé, v čem se většina lidí může poznat.
osobní rozvoj
Ukázky

Pravda a lež v partnerství

144 Kč
115 Kč
Antikoncepce - 20%
Někteří lidé kritizují antikoncepci, protože věří, že škodí zdraví. Jiní proti ní brojí z důvodů morálních či ideových. Tak jako tak dezinformací je více než dost a vyznat se v džungli pravd, polopravd, lží a pověr je velkým uměním.
osobní rozvoj
Ukázky

Antikoncepce

149 Kč
119 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Testy osobnosti 2 - 20%
Publikace známého poradenského psychologa je pokračováním jeho úspěšné knihy Testy osobnosti. Najdete v ní celou řadu testů a psychologických her, vytvořených s autorovým typickým humorem a mírnou nadsázkou.
osobní rozvoj
Ukázky

Testy osobnosti 2

149 Kč
119 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
osobní rozvoj
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 231 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>