Nejprodávanější Kniha - březen 2021
esoterika a astrologie

Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Moje cesta k pravdě - 11%
Po dvou odborně vedených výkladových publikacích Kosmická paměť (2002) a Existuje Bůh? (2004) se dnes již 75letý Miloslav Král zpovídá ze své celoživotní a často paradoxní cesty k pravdě a hodnotí zákonité i nečekané životní události.
esoterika a astrologie

Moje cesta k pravdě

178 Kč
158 Kč
Jóga prstů 2 - Mudry a orgánové zóny, cvičení pro tělo i ducha - 11%
Ve druhém pokračování své úspěšné velké knihy o mudrách se autorka opět zaměřuje na ty prstové pozice, které reagují na každodenní potřeby současného člověka v jeho běžných životních situacích...
esoterika a astrologie

Jóga prstů 2 - Mudry a orgánové zóny, cvičení pro tělo i ducha

295 Kč
262 Kč
Magie pro pokročilé - 11%
(1x)
Magie pro pokročilé volně navazuje na autorovu dříve vydanou knihu Magie. Některá témata jsou zde rozšířena a prohloubena, na jiná nabízí trochu jiný pohled, a objevují se zde ovšem i témata nová.
esoterika a astrologie

Magie pro pokročilé

450 Kč
400 Kč
Runy - praktická kniha - 11%
Uvedení do světa run. K čemu všemu runy slouží a jak se dají použít. Tabulky v dodatku převzaty z díla Edreda Thorssona: Nauka o runách.
esoterika a astrologie

Runy - praktická kniha

331 Kč
294 Kč
Schody ke hvězdám - 6%
(1x)
Autor v knize ukazuje jak vznikly starověké megalitické stavby (Stonehenge, Cuzco, Velkém pyramidy Mayů, ad.) a k čemu sloužily, ale všímá si také klíčové role astrologie při jejich plánování a výstavbě.
esoterika a astrologie

Schody ke hvězdám

253 Kč
238 Kč
Numerologie jména - 11%
Lukáš, Eliška, Marie nebo František? Jaké jméno by mělo mít vaše dítě? Od úspěšné autorky se dozvíte vše o tom, jak vlastní jména ovlivňují osud a úspěch. Objevíte návod, jak pro své potomky vybrat správné jméno..
esoterika a astrologie

Numerologie jména

313 Kč
278 Kč
Keltská přírodní magie Wicca - 11%
Wicca, moderní náboženství čarodějek a čarodějů, si získává po celém světě stále více příznivců, a proto o ní také vychází stále více knih. Dílo Scotta Cunninghama je však i v této záplavě wiccanských příruček naprosto jedinečné.
esoterika a astrologie

Keltská přírodní magie Wicca

322 Kč
286 Kč
Meditace podle znamení zvěrokruhu - 11%
(1x)
Orientovat se v džungli rozmanitých přístupů k meditaci se zdá mnohým lidem – a nikoli neprávem – úkolem skoro nemožným. Pro zájemce je tak stále obtížnější najít techniku, která by pro něj byla tou nejvhodnější.
esoterika a astrologie

Meditace podle znamení zvěrokruhu

313 Kč
278 Kč
Praga mysteriosa - 6%
(1x)
Výpravná velkoformátová publikace představuje Prahu ve zcela novém světle - zabývá se jeho astronomicko-astrologickou strukturou. Získala ocenění Nejkrásnější kniha roku 2003.
esoterika a astrologie

Praga mysteriosa

849 Kč
799 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 234 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>