Nejprodávanější tituly - březen 2021
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
Trénink slovní sebeobrany - 14%
V knížce s padesáti cvičeními a mnoha praktickými tipy a radami si natrénujete, jak sebevědomě čelit slovním útokům a napadením.
psychologie pro každého

Trénink slovní sebeobrany

157 Kč
135 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
psychologie pro každého
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
Co dělat, když se nedaří - 11%
V knize najdete podrobný praktický návod, jak žít spokojeně, s rozmanitými cvičeními i příklady ze života.
psychologie pro každého

Co dělat, když se nedaří

331 Kč
294 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie pro každého

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
psychologie pro každého
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
psychologie pro každého

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Tváře a charaktery - 11%
Tato kniha je výsledkem dlouholetého snažení francouzského psychologa Luise Cormana, který věnoval skoro padesát let své odborné činnosti nalézání vztahů mezi podobou člověka a jeho povahovými vlastnostmi.
psychologie pro každého

Tváře a charaktery

291 Kč
258 Kč
Pravda a lež v partnerství - 20%
Kniha o pravdě a lži mezi dvěma lidmi vznikla neobvyklým způsobem. Oba autoři jsou odborníky "přes lidskou duši a mezilidské vztahy". Jeden pracuje s tím, co je mezi lidmi běžné a obvyklé, v čem se většina lidí může poznat.
psychologie pro každého
Ukázky

Pravda a lež v partnerství

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 253 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>