Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
fantasy

Nestvůrné dámy na cestách - 20%
Mary Jekyllová vedla od doby, kdy Sherlocku Holmesovi a doktoru Watsonovi pomohla vyřešit Whitechapelské vraždy, docela poklidný život. Jakmile však Mary obdrží telegram se zprávou o únosu Lucindy van Helsingové, neprodleně vypravit na cestu....
fantasy
Ukázky

Nestvůrné dámy na cestách

398 Kč
318 Kč
Půl války - 20%
(1x)
Otec Jarvi musí splnit svůj slib a pomstít se vrahům svého otce. Stařena Wexen se ale připravuje na válečné tažení, jaké svět ještě nezažil. Situace vypadá beznadějně, v Jarviho alianci se skrývá zrádce a osud všech závisí na rozhodnutích mladé princezny z vyplněného Throvenska.
fantasy
Ukázky

Půl války

279 Kč
223 Kč
Zvon - 20%
(4x)
Dlouho očekávané finále bestsellerové trilogie! Bude ve světě, jenž si podmanil smrt, lidstvo nakonec zničeno bytostmi, které samo stvořilo? Ve světě smrtek je všechno jinak. Citra a Rowan zmizeli. Plovoucí město Trvalka je pryč.
fantasy
Ukázky

Zvon

349 Kč
279 Kč
Finch - 20%
(2x)
John Finch je detektivem v Ambře, městě okupovaném a terorizovaném tajemnými bytostmi z podzemí, zvanými „šeďáci“. Prastaré město se propadá do anarchie, šeďácké houby a plísně bují na domech i v lidech, povstalecké síly jsou demoralizovány...
fantasy
Ukázky

Finch

298 Kč
238 Kč
Temná věž III - Pustiny - 20%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
fantasy
Ukázky

Temná věž III - Pustiny

240 Kč
192 Kč
Tři vyvolení - Temná věž II. - 20%
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena Kinga Série TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
fantasy
Ukázky

Tři vyvolení - Temná věž II.

240 Kč
192 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

fantasy
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Anna - 20%
Anna je ztracená ve světě, odkud není úniku. Žije v Mezinebí, kde doprovází lidi na poslední cestu. Bydlí v malém domečku a společnost jí dělá kočka a čtyři víly, čtyři zástupkyně elementů, které se snaží udržovat ve světě rovnováhu.
fantasy
Ukázky

Anna

89 Kč
71 Kč
Běsi z temného hvozdu - 20%
(1x)
<Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel.
fantasy
Ukázky

Běsi z temného hvozdu

169 Kč
135 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

fantasy
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 217 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>