Nejprodávanější tituly - březen 2021
erotika

Naostro
Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru.
erotika
Ukázky

Naostro

89 Kč
Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Sladká muka
Než měla započít své působení v jedné z nejlepších advokátních kanceláří, chtěla absolventka práv Manon Bernardiová ještě něco zažít. Nabídka starat se několik týdnů o přepychovou prázdninovou vilu na Korsice proto přišla jako na zavolanou.
erotika
Ukázky

Sladká muka

49 Kč
Emanuela I.

Kniha vyvolala ve Francii skandál a dnes se řadí ke klasickým dílům erotické literatury. Text knihy připomíná autobiografii.

erotika
Ukázky

Emanuela I.

168 Kč
Libidárium
(1x)
Tato erotická groteska se odehrává v prapodivném fantazijním světě zvaném Libidárium, kde je možné splnit si jakoukoli touhu, byť za nemalou cenu: kupříkladu větší, tlustší úd je k mání za pravou ruku.
erotika

Libidárium

296 Kč
Paměti Giacoma Casanovy
(1x)
Giacomo Casanova toho stihl za svůj život tolik, že by to vydalo na životy desítek jiných mužů dohromady. S elegancí a vtipem popisuje všechny skvělé úspěchy i neúspěchy nejen milostné.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy

89 Kč
Bez závazků
S Hunterem jsme to vzali od konce. Osm týdnů skvělého sexu bez závazků? Co jsem mohla ztratit? Byla jsem přesvědčená, že nic.
erotika

Bez závazků

269 Kč
Norské dřevo
(8x)
V románu nejvýznamnějšího japonského spisovatele současnosti se skrývá fantastický, romantický i tragický milostný příběh.
erotika

Norské dřevo

323 Kč
Ženy na dosah
Erotické povídky popisující nesnáze vycházející z rozdílných vzorců chování mužů a žen.
erotika

Ženy na dosah

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>