Nejprodávanější Kniha - březen 2021
poezie pro děti

Varan z komody - 11%
(1x)
Varan z Komody je třetí knížkou básniček a říkanek z pera renomovaného humoristy a kreslíře Borise Pralovszkého.
poezie pro děti
Ukázky

Varan z komody

198 Kč
176 Kč
Klobouk na pařezu 1 - 11%
S nekonvenčním časopisem můžete poznávat zajímavá místa, kutit a vyrábět, vymýšlet příběhy, hrát si, složit si knížku, soutěžit, malovat, vzpomínat, cestovat světem, poznávat přírodu, architekturu i historii, luštit a hádat.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 1

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
Paleček krále Jiřího - 11%
Známí básníci upravili historická vyprávění o Palečkovi. Vtipné básně a příběhy vedou děti k zamyšlení a rozvíjejí představivost.
poezie pro děti

Paleček krále Jiřího

157 Kč
139 Kč
Říkačky pro chytré hlavičky - 11%
Nové, doplněné a upravené vydání oblíbených říkanek pro děti od 0 do 8 let (nejlépe 2-5 let). Kniha je doplněna o Kreslení dle předlohy a pexesové karty. Jiné říkanky!
poezie pro děti

Říkačky pro chytré hlavičky

494 Kč
439 Kč
Básničky a písničky dobrého pejska
Básnická sbírka pro děti a rodiče. Legendární básnická knížka Hynka Viléma Dobrý pejsek pro kokínko přeskočí i přes hovínko byla konečně zhudebněna!
poezie pro děti

Básničky a písničky dobrého pejska

134 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
poezie pro děti

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
poezie pro děti

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Klobouk na pařezu 3 - 11%
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
poezie pro děti

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
80 Kč
Ranní říkadla - 11%
Nejkrásnější ranní verše jsou určeny dětem po ránu pro lepší vstávání, aktivnější začátek dne a pro dopolední práci ve školce.
poezie pro děti

Ranní říkadla

116 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>