Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
alternativní medicína

Bylinky pro děti a maminky 2 - 20%
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky 2

382 Kč
306 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Tělové svíce - 20%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
alternativní medicína
Ukázky

Tělové svíce

229 Kč
183 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Síla myšlenky III. - 20%
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?
alternativní medicína
Ukázky

Síla myšlenky III.

174 Kč
139 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2