Nejprodávanější tituly - březen 2021
film

Lovení
Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého? Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha.
film

Lovení

179 Kč
Vše je pravdivé
Vše je pravdivé je historický příběh zasazený do roku 1613. Shakespeare právě uvedl novou hru s názvem All Is True, (později přejmenované na “Jindřich VIII.”). Od jiskry děla postaveného na jevišti shoří celé divadlo Globe do základů.
film

Vše je pravdivé

179 Kč
Miss Hanoi
V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý Jan Polanský.
film

Miss Hanoi

89 Kč
Poslední semestr
Když se Richard, světem protřelý univerzitní profesor, dozví lékařskou diagnózu, která mění celý jeho dosavadní život, rozhodne se zapomenout na veškerou přetvářku i konvence, aby zbytek života prožil nevázaně a odvážně.
film

Poslední semestr

89 Kč
Zahradnictví
(2x)
Rodinná sága pokrývající plochu dvaceti let je rozvržena do tří částí (Rodinný přítel, Dezertér a Nápadník), z nichž každá je psána v trochu jiném žánru a každou vypráví jiný interpret.
film

Zahradnictví

269 Kč
Národní třída
(7x)
Klub osamělých rváčů. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. Nový Rudiš zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.
film
Ukázky

Národní třída

266 Kč
Veselá beruška
Výukový program pro rozvoj matematických kompetencí, vstup do světa matematiky pro děti.
film

Veselá beruška

170 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2