Nejprodávanější hudba - březen 2021

Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Brutální lyrika
Legendární album "Brutální lyrika" je studiové album pražské hudební skupiny Psí vojáci. Obsahuje deset skladeb s texty Filipa Topola z let 1994–1995. Deska byla nahrána v červnu a červenci 1995 v brněnském studiu Audio Line.

Brutální lyrika

629 Kč
Dáreček
Na svém sólovém albu, které je výsledkem pětiletého úsilí, nabízí Ondřej Hejma celkem 9 nahrávek, které autorsky i stylově pokrývají celý jeho současný svět.

Dáreček

314 Kč
Greatest Ever Jukebox Legends
Různí umělci a kapely let padesátých a šedesátých Na tomto 4CD výběru naleznete skladby, které se vminulosti často objevovaly vjukeboxech po celém světě.

Greatest Ever Jukebox Legends

125 Kč
Chemtrails Over the Country Club
Lana Del Rey a její sedmé studiové album Chemtrails Over The Country Club.

Chemtrails Over the Country Club

800 Kč
Delicate Sound of Thunder
Pink Floyd jsou nepochybně jednou z nejzásadnějších skupin hudební historie. Jejich experimentální rocková muzika ovlivnila miliony posluchačů a inspirovala několik generací hudebníků.

Delicate Sound of Thunder

1 574 Kč
Idiot Prayer
Nick Cave and the Bad Seeds je australská rocková skupina, kterou v roce 1983 založili Nick Cave, Mick Harvey a Blixa Bargeld, přičemž v současné době ve skupině z původní sestavy působí pouze Cave.

Idiot Prayer

530 Kč
Písničky nejen pro děti
Nový výběr písniček populární autorské dvojice Svěrák/Uhlíř z pohádek a televizního pořadu Hodina zpěvu.

Písničky nejen pro děti

377 Kč
Radosti života
Skupina Čechomor vznikla v roce 1988. Své příznivce i respekt kritiků si získala především nápaditým aranžmá a osobitou interpretací hudby, jejímž základem byly a jsou lidové písničky.

Radosti života

476 Kč
Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.

Smile

332 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>