Nejprodávanější tituly - březen 2021
psychologie pro každého

Úvod do psychologie osobnosti - 14%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
psychologie pro každého

Úvod do psychologie osobnosti

427 Kč
367 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
psychologie pro každého

ADHD

171 Kč
152 Kč
Asertivitou k sebedůvěře - 20%
Asertivita bývá vnímána jako postup sebeprosazení. Mnohým se zdá, že asertivní chování znamená, že s hroší kůží a se širokými lokty donutí okolí, aby obrazně řečeno tancovalo, jak oni písknou. To je, bohužel, častý omyl.
psychologie pro každého
Ukázky

Asertivitou k sebedůvěře

166 Kč
133 Kč
Náš život - náš osud - 11%
Dříve či později se téměř každý z nás zeptá: Je život, který vedu, vlastně mým životem? Kolik z toho, co mi bylo v životě dáno, ke mně patří? Populárně-psychologický rádce.
psychologie pro každého

Náš život - náš osud

198 Kč
176 Kč
Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
psychologie pro každého
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
Co dělat, když se nedaří - 11%
V knize najdete podrobný praktický návod, jak žít spokojeně, s rozmanitými cvičeními i příklady ze života.
psychologie pro každého

Co dělat, když se nedaří

331 Kč
294 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie pro každého

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
psychologie pro každého
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 307 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 > >>