Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
dům a zahrada

Nábytek svépomocí - 20%
Nábytek z laminovaných desek si můžete vyrobit a smontovat sami. Levně, se základním nářadím, na míru a přesně podle vašich potřeb. Všechny nezbytné znalosti a informace najdete v knize Martina Zoufalého.
dům a zahrada
Ukázky

Nábytek svépomocí

169 Kč
135 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
dům a zahrada
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Začínáme včelařit - 20%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada
Ukázky

Začínáme včelařit

186 Kč
149 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
dům a zahrada
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Trávník - 20%
V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech. V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech.
dům a zahrada
Ukázky

Trávník

144 Kč
115 Kč
Bazény - 20%
Kniha srozumitelnou formou otázek a odpovědí provede čtenáře procesem výstavby bazénu od prvotního zvážení, zda si bazén postavit, přes nutná jednání s úřady, až po návrh bazénu se správnou filtrací a ostatními technologiemi.
dům a zahrada
Ukázky

Bazény

135 Kč
108 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>